Nieuws

VMBO in Amsterdam

23-06-11
Voor het Zuiderlicht College, een VMBO school in Amsterdam, werd onlangs al het binnen- en buitenschilderwerk uitgevoerd alsmede de binnenbeglazing. De frisse kleurtjes geven de karakteristieke architectuur een leuk schools tintje.

Monumentaal in Bunnik

23-06-11
Voor een opdrachtgever in Bunnik werd onlangs al het binnen- en buitenschilderwerk gerealiseerd. Een project waar met oog voor detail en respect voor de oude bouwstijl aan is gewerkt.

Nieuwe website

23-06-11
Recentelijk heeft Schildersbedrijf Verhoeven deze nieuwe website gelanceerd. Voorheen was de presentatie van het schildersbedrijf geïntegreerd met de website van de winkel. Door nu met twee aparte sites te werken worden klanten nog concreter geïnformeerd over de mogelijkheden van deze twee bedrijven.

Verlaagd BTW tarief

23-06-11
Staatssecretaris Weekers van Financiën geeft ondernemers en consumenten tot 1 oktober van dit jaar de tijd om van het lage BTW-tarief voor renovatie en herstel van de woning gebruik te maken. Voorwaarde is wel dat de werkzaamheden voor 1 juli moeten zijn begonnen en voor 1 oktober zijn afgerond. De woning moet ouder zijn dan twee jaar. Uit de administratie van de ondernemer moet blijken dat de werkzaamheden daadwerkelijk zijn aangevangen vóór 1 juli van dit jaar.